Ankeiler: Alle woningeigenaren in de gemeente Rheden ontvangen in de maand januari een brief met een waardebon ter waarde van 70 euro waarvoor producten gekocht kunnen worden voor energiebesparing in de woning.

- Alle woningeigenaren in de gemeente Rheden ontvangen in de maand januari een brief met een waardebon ter waarde van 70 euro waarvoor producten gekocht kunnen worden voor energiebesparing in de woning.

Dit kan online maar ook bij de lokale bouwmarkten in Rheden. De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips, ledlampen of advies voor het verduurzamen van de woning.

Vorig jaar ontvingen al ruim 9000 huurders in de gemeente deze bon al. Ruim 3500 mensen hebben de bon al verzilverd. Zowel woningeigenaren als huurders kunnen de waardebon uiterlijk tot en met juli verzilveren.

Wethouder Dorus Klomberg van Duurzaamheid: “Door zoveel mogelijk gebruik te maken van deze waardebon dragen veel mensen bij aan energiebesparing. Want ook kleine aanpassingen in huis dragen bij aan de grote doelen om te verduurzamen en minder CO2 uit te stoten.”

Wethouder Gea Hofstede van Wonen vult daarop aan: “Kleine energiebesparende maatregelen in huis dragen bovendien bij aan uw wooncomfort in huis en het verlagen van uw energierekening. Met de stijgende energieprijzen is dit van het grootste belang en ook nog eens goed voor het klimaat. Maak dus vooral gebruik van de waardebon!”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@studiorheden.nl.