Lead image 1:
Lead image TXT 1: Kasteel Middachten Foto: Studio Rheden
Ankeiler: Kasteel Middachten in De Steeg en Kasteel Rosendael in Rozendaal zijn genomineerd op de lijst van de 50 allermooiste kastelen van Nederland van de ANWB.

- Kasteel Middachten in De Steeg en Kasteel Rosendael in Rozendaal zijn genomineerd op de lijst van de 50 allermooiste kastelen van Nederland van de ANWB. Een prestatie want Nederland telt nog ongeveer 550 kastelen.

Om te winnen hebben Kasteel Middachten in De Steeg en Kasteel Rosendael in Rozendaal veel stemmen nodig. En daarom vraagt Studio Rheden ook u hulp om te stemmen.

Er zijn vier belangrijke criteria voor de nominatie: Middeleeuwse oorsprong, (gedeeltelijk) zichtbare slotgracht, ophaalbrug, torens en versterkte muren, Rijksmonument en (regelmatig) geopend voor bezoek (niet alleen de tuinen).

Stemmen

Breng via onderstaande link uw stem uit en stem op het mooiste kasteel. Door te stemmen, maakt u ook kans op een exemplaar van het nieuwe boek ‘De allermooiste kastelen van Nederland'. Stemmen kan HIER tot 6 maart. Op 6 juni wordt de winnaar bekendgemaakt.

Afbeelding
Kasteel Middachten Foto: Studio Rheden

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@studiorheden.nl.

Deel dit artikel