Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Verkiezingsbus. Foto: Studio Rheden
Lead Image 2:
Lead image TXT 2: Verkiezingsbus. Foto: Studio Rheden
Verkiezingsbus. Foto: Studio Rheden

Verkiezingsbus. Foto: Studio Rheden

RHEDEN - Alle politieke partijen in de gemeente Rheden en Rozendaal gaan dinsdagmiddag (8 maart) live en online met elkaar in debat bij Studio Rheden. Het verkiezingsdebat begint dinsdag online om 14.00 uur in Rozendaal en om 16 uur in Rheden. Het debat is ook live te volgen via de online kanalen van Studio Rheden en Omroep Gelderland.

De partijen in Rheden spreken onder andere over: Natuur / Veluwezoom (Posbank en Rozendaalse Veld), Energietransitie/ Duurzaamheid, Bouwen en Wonen, Bezuinigen/tegenvallers en Burgerparticipatie. De partijen in Rozendaal spreken onder andere over: Wonen, Natuur / Veluwezoom, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Samenwerking buurgemeenten.

Het debat wordt gehouden in samenwerking met Omroep Gelderland. De publieke regionale omroep rijdt deze maand in een speciale bus door de hele provincie, om in samenwerking met lokale omroepen verkiezingsdebatten uit te zenden. Dinsdagmiddag staat de verkiezingsbus op het Ericaplein in Dieren.

Dus ben je benieuwd hoe de lokale politiek over kwesties in de gemeente denkt? Kijk dan naar dit lokale verkiezingsdebat op de website van Studio Rheden.

Verkiezingsbus - Foto: Studio Rheden
Verkiezingsbus - Foto: Studio Rheden

Update

Kijk de debatten hier terug.

Deel dit artikel