Lead image 1:
Lead image TXT 1: Politie in Velp. Foto: Martin Slijper
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Politie in Velp. Foto: Martin Slijper
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Politie in Velp. Foto: Martin Slijper
Ankeiler: Ook zin in (gratis) koffie? De komende dagen staan wijkagenten in Velp op verschillende plekken met een speciale 'coppiekoffie auto'.

- Ook zin in (gratis) koffie? De komende dagen staan wijkagenten in Velp op verschillende plekken met een speciale 'coppiekoffie auto'. Dit is een klein elektrisch voertuig om in te zetten als gesprekspunt tussen politie, wijkpunten en buurten.

Het is eigenlijk een kleine tuktuk met koffiebar waarmee de politie op een laagdrempelige manier de contacten met inwoners wil bevorderen en stimuleren. Met als doel de veiligheid te bevorderen.

Voor een goed gesprek of kennismaking waren de wijkagenten afgelopen week al te vinden op de Overtuin in Velp en de Groenestraat in Rheden. Donderdagmorgen staan ze op het Churchillplein in Velp. Vrijdag staan ze op de parkeerplaats bij de Albert Hein in Velp en bij twee scholen.

Politie in Velp - Foto: Martin Slijper

Nieuw politiebureau

Wie overigens het echte politiebureau wil zien moet nog even wachten. Het oude bureau in de Stationsstraat is gesloopt en in maart hoopt de politie het nieuwe bureau in gebruik te nemen. Op dit moment maken agenten gebruik van een tijdelijk politiebureau in het souterrain van het gezondheidscentrum aan de Haverweg in Rheden.

Politie in Velp - Foto: Martin Slijper
Politie in Velp - Foto: Martin Slijper
Politieauto in Rheden - Foto: Martin Slijper
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@studiorheden.nl.

Deel dit artikel