Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Dorpskerk in Rheden. Foto: Martin Slijper
Ankeiler: Oranjevereniging Rheden voor Oranje organiseert vrijdag (10 maart) weer de jaarlijkse lampionnenoptocht in Rheden.

- Oranjevereniging Rheden voor Oranje organiseert vrijdag (10 maart) weer de jaarlijkse lampionnenoptocht in Rheden. Vanaf 18.30 uur kunnen kinderen zich weer verzamelen op het Dorpsplein bij de pomp. De optocht zal om 19:00 uur vertrekken door Rheden.

In de tent van de Oranjevereniging zijn voor de start lampionnen, glowsticks en lichtjes voor de lampionnen te koop.Het Fanfare Corps zal voordat de optocht vertrekt spelen op het plein van 18.30 uur tot 19.00 uur. De March- & Showband Rheden en Excelsior uit Ellecom-de Steeg zullen voor de muzikale begeleiding zorgen tijdens de optocht.

De lampionnenoptocht start bij de pomp in de Groenestraat. Daarna gaat de optocht verder via de Schoolweg – Worth Rhedenseweg – Steenbakkersweg – Zwarteweg – Thomassenweg – Massenweg – Korenbloemstraat – Klaproosstraat – Speenkruisstraat – Klaverstraat – Worth Rhedenseweg – Mauritiusstraat – Europalaan – De Hoge Kamp – Koningsland en de Groenestraat. Bij de pomp staat dan warme chocolademelk klaar voor de kinderen en glühwein voor de ouders.

Dorpskerk in Rheden - Foto: Martin Slijper
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@studiorheden.nl.

Deel dit artikel