De voorruit van de auto is ingedeukt. Foto: Rens Hulman/NewsUnited

De voorruit van de auto is ingedeukt. Foto: Rens Hulman/NewsUnited

WARNSVELD - Op de Rijksstraatweg in Warnsveld is donderdagochtend een overstekende voetganger geschept door een auto. Een traumahelikopter is geland in het weiland naast de weg om medische hulp te verlenen.

Rond 10.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeluk op de N346. De geschepte voetganger is bij het ongeluk zwaargewond geraakt. Volgens de politie ter plaatse wilde het slachtoffer de weg oversteken. De automobilist heeft de persoon niet meer kunnen ontwijken.

Een trauma-arts is met de helikopter naar de plek van het ongeluk gekomen. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, onder begeleiding van de trauma-arts. De bestuurder van de auto is niet gewond geraakt, maar wel erg aangedaan. Een passant heeft de automobilist naar huis gebracht.

De weg tussen Warnsveld en Lochem is volledig afgesloten in verband met onderzoek. Overig verkeer wordt via de parallelweg omgeleid. De Verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Bekijk hier de beelden:

Deel dit artikel